Onze informatieve visum website is online!

admin   21 juli 2015   Reacties staat uit voor Onze informatieve visum website is online!

visaHet laatste jaar is er een wildgroei ontstaan aan verschillende websites over het visum voor Turkije. Er bestaan inmiddels zoveel websites dat niet heel duidelijk meer te zien is welke nu een officieel bureau is en welke niet. Daarnaast is er weinig echt goede informatie te vinden over het visum voor Turkije, denk aan geldigheid, benodigheiden, overheidsregels etc. Om hier duidelijkheid in te verschaffen zijn we VisumTurkijeAanvragen.info begonnen. Juist de .info erachter vinden we erg mooi omdat we puur informatief zijn over het visum. We verwijzen enkel door naar officiĆ«le visum bureau’s om zo onze webbezoekers optimaal te kunnen helpen.

Start van het visum nieuws

Daarnaast is dit gelijk ook de start van het nieuws gedeelte op onze website. Zodra er verschillende nieuwtjes uitkomen betreffende Turkije of het visum zullen wij hier gelijk erover informeren. Zodat iedereen zo snel mogelijk op de hoogte is.

We hopen dat jij, de bezoeker van de website onze website als prettig en zeer informatief ziet. Natuurlijk staan we altijd open voor aanvullende informatie of tips. Vragen over het visum? Laat deze ook gerust weten per e-mail zodat we u kunnen helpen, maar misschien deze vragen ook op onze website kunnen publiceren met daarbij het antwoord. Zo helpen we iedereen weer een stuk verder, en is het visum compleet en snel geregeld met de juiste informatie!