Bankoverschrijving

Overboeking

Heb je een tripje naar Turkije op de planning staan? Dan ben je verplicht om een visum te kopen. Een visum voor Turkije kun je tegenwoordig via het internet aanvragen en dit e-visum heb je binnen 24 uur (afhankelijk van je betaalmanier) in je mailbox leggen. Dit scheelt lange wachtrijen bij aankomst op het vliegveld in Turkije want je kunt direct doorlopen naar de paspoortcontrole.

Een online visum aanvragen werkt gemakkelijk, snel en is betrouwbaar. Er wordt zorgvuldig omgegaan met je persoonlijke gegevens en alles verloopt via een beveiligde website. Ook het betalen van het e-visum kan op verschillende veilige manieren. Een van die manieren is betalen per bankoverschrijving.

Hoe werkt het betalen via een bankoverschrijving?

Na het invullen van al je persoonlijke gegevens, zoals deze staan vermeld in je paspoort, wordt je gevraagd om te betalen voor je e-visum. Je krijgt de keuze uit meerdere betaalopties. Druk in dit geval op de knop “bankoverschrijving” of “banktransfer”. Er wordt ter bevestiging nogmaals naar je emailadres gevraagd. Deze moet je controleren en bevestigen. Hierna krijg je per email alle gegevens om de betaling via een bankoverschrijving over te boeken. Hierbij is het belangrijk dat je het unieke betalingskenmerk juist overneemt.

TurksoogAan betalen met Bankoverschrijving zijn geen kosten verbonden en je kunt zelf bepalen wanneer je de betaling overmaakt. Het is wel belangrijk te weten dat het een aantal dagen duurt voordat een bankoverschrijving bij de e-visum aanbieder op de rekening staat. Op dat moment worden je gegevens op het aanvraagformulier pas gecontroleerd en wordt het e-visum aangemaakt. Hierdoor heb je het e-visum dus niet binnen 24 uur in je mailbox.

Wil je betalen met een bankoverschrijving dan is het dus noodzakelijk dat je tijdig het e-visum aanvraagt zodat je niet in tijdsnood komt.Een spoedaanvraag plaatsen en betalen met een bankoverschrijving is dus niet geschikt.