Bancontact / Mister Cash

BelgiëWoon je in België en ben je binnenkort van plan om naar Turkije op vakantie te gaan, dan moet je voordat je op Turkse bodem land, al in het bezit zijn van een visum. Hiervoor kun je online via verschillende visa aanbieders een online visum aanvragen. Deze bedrijven staan allemaal garant voor een snelle betrouwbare levering van een e-visum voor Turkije.

Het aanvragen van een e-visum gaat heel eenvoudig, snel en is totaal veilig. Het scheelt je daarnaast ook nog eens uren wachten in een wachtrij voor het visumloket op het vliegveld van Turkije. Je kunt nu meteen doorlopen naar de paspoortcontrole. Zorg wel dat je het e-visum dan bij de hand hebt en kunt laten zien aan de douanebeambten. Zonder visum kom je het land namelijk niet in.

Nadat je het aanvraagformulier hebt ingevuld voor het e-visum krijg je een verzoek om het visum te betalen. Hiervoor krijg je de keuze uit verschillende betaalopties. Mister Cash is er daar eentje van. Wil je graag betalen met Mister Cash, druk dan op de keuze knop voor Mister Cash. Mister Cash wordt ook wel Bancontact genoemd. In België is dit de marktleider op het gebied van betaalkaarten. Via deze betaalkaart kunnen alle elektronische betalingen worden gedaan. Dit loopt allemaal via een beveiligde pagina van je eigen bank. Je rekent dus gewoon af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Mister cash

Nadat je voor de betaaloptie Mister Cash hebt gekozen, kom je in een nieuw scherm waarin wordt gevraagd om de gegevens van de betaalkaart in te vullen. Vervolgens komt je weer terecht in een nieuw scherm, waarvoor je een digipas nodig hebt. De Banontact/MisterCash moet dan in de digipas worden gestoken en er volgen instructies op het computerscherm die je op moet volgen. Helemaal aan het einde van het betaalproces ontvang je ook nog een cijfercode dat geldt als elektronische handtekening. Om de betaling te kunnen bevestigen moet je deze cijfercode invoeren. Zodra de betaling is afgerond is je visumaanvraag geaccepteerd en ontvangt je hier een betalingsbevestiging van. Vervolgens wordt je visumaanvraag verder in behandeling genomen en ontvang je deze binnen 24 uur in je mailbox.