American Express

Wanneer je een visum voor Turkije online wilt aanschaffen denk je al snel dat dit kan met elke soort
creditcard. Helaas is dit niet het geval en je kan bijvoorbeeld met American Express niet terecht bij de Turkse overheid. Hieronder lees je meer over waar je wel terecht kunt en hoe het werkt.

Overheids website

Bij de overheids website kan je dus niet met American Express betalen. De enige creditcards welke worden ondersteund zijn Visa card en de Mastercard. Heb je een ander type creditcard is het dus moeilijker om aan een visum te komen…

Andere creditcard wél mogelijk

American Express

Bij de visumdienst Turkije Visum Online.nl kan je wél metAmerican Express betalen. Na een lange zoektocht en veel contacten kwam ik hier achter. Dus bespaar zelf de moeite en heb je een AE creditcard, dit is het bedrijf waar je jouw visum kunt bestellen. De kosten zijn slechts €24,95. Maar als je bijvoorbeeld een American Express kaart van Flying Blue hebt spaar je zelfs met je visum voor punten zodat je volgende vlucht weer goedkoper wordt!

In 3 stappen geregeld

Je visum is bij deze visumdienst in 3 stappen geregeld, betalen is gemakkelijk online net zoals je gewend bent. Het voordeel van dit aanvraag proces is dat het compleet in het Nederlands is en een stuk korter duurt dan dat je het proces doorloopt via de Turkse overheid.

  1. Je persoonlijke/paspoort gegevens invullen
  2. Kiezen voor optie per post of spoed
  3. Betalen met American Express

Kortom, toch een mooie manier gevonden om ook het visum met American Express te betalen, wat natuurlijk weer leuke voordelen met zich meebrengt.